Chleba s paštikou je samozřejmě základ. Co ale takové sušené maso, které má velký podíl bílkovin, je lehké jako pírko a hlavně skvěle chutná? Na českém trhu jsme hledali takové, které by bylo vyrobeno poctivě, s láskou a z kvalitních surovin. A tak jsme objevili Vysuš to.
Honza, který Vysuš to založil a vede, maso miluje. Tím spíš to sušené. Nejprve začal pracovat společně s kamarády na kořenících směsích. Poté se učil jak krájet maso na extra tenké plátky. A nakonec to vše spojil dohromady spolu s perfektním procesem sušení. Jak říká, toto sušené maso budete milovat nejen za to, co v něm je, ale i za to, co v něm není.
Ve Vysuš to mají na výběr jak maso hovězí, tak vepřové. Příchutě můžete zvolit od těch klasických jako slané nebo s čili, přes ty méně tradiční, což je například medvědí česnek, až po ty neobvyklé jako je Chimichuri, Asado nebo El Peso.